Младоженецот избега од свадбата кога го виде лицето на невестата (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Свадбите се стресни. Еден куп членови на семејството ви се плеткаат под нозете, младенците кои повеќе или помалку служат како реквизити, алкохолот тече во апсурдни количини скоро како предупредување за главоболката што ќе биде следниот ден.

Loading...

Затоа, не е ни чудо што емоциите се на највисоко ниво, но на крајот сè завршува добро и остануваат прекрасни спомени.

Сепак, венчавката што требаше да се одржи во Индија засекогаш ќе остане запаметена по бегството на младоженецот, особено затоа што беше фатена од камерите.

На видеото се гледаат невестата и младоженецот за време на церемонијата во салата за венчавки опкружени со членови на семејството, пренесуваат индиските медиуми.

Младоженецот беше во процес на ставање црвена боја на косата на невестата, што требаше да симболизира дека таа е мажена жена, но сепак ја изгуби рамнотежата и падна настрана, откривајќи го лицето.

Младоженецот стана блед како да видел дух, го фрлил она што го имаше во рацете, почна да ги откинува украсите и побегна. Тоа не ја спречи жената што стоеше настрана, која се обидуваше да го спречи кога сфати што ќе стори.

Која е причината за бегството не е познато. Не е ни познато дали станува збор за договорен брак или не, но тешко дека оваа венчавка ќе биде заборавена.

 

Loading...


Leave a Reply