Министерката Царовска се сретна со градоначалникот Дамјановски

Сподели со своите пријатели

Средба со министерката за труд и социјална работа Мила Царовска оствари средба и со градоначалникот на Општина Куманово, Зоран Дамјановски.

На работната средба на која присуствувал и Секретарот на општината, Валентина Алексовска и директорката на градинаката „Ангел Шајче“, Марина Алексовска.

На средбата се разговарало за актуелните прашања од областа на социјалата, а акцент бил ставен на подобрување на капацитетите на градинките во градот и можноста за изградба на нови.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.