Минирање во село Орашац

Сподели со своите пријатели

Како што информира Регионалниот центар за управување со кризи, на 29 август /недела/, Друштвото ”Мактек” ќе изврши минирање покрај регионалниот патен прaвец Куманово – Свети Николе, поточно на локалитетот Црковен рид  с. Орашац.

Loading...

Минирањето ќе трае од 10 до 16 часот.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.