Mini Cooper доби чудна надоградба што ќе збуни многумина (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Мини доби нови задни светла кои сeуште се инспирирани од британското знаме, но изведбата е малку збунувачка. Имено, тие сега имаат јасна форма на стрела насочена во погрешна насока.

Loading...

Имено, Мини дојде до идеја да стави дел од британското знаме во задните светла, а резултатот е конфузна форма на стрела. Особено во Америка, каде што индикаторите за насока се со иста боја. Затоа, кога трепкачот е вклучен, стрелката се активира и таа покажува во спротивна насока од правецот на движење на возилото.

 

 

Тешко е да се каже дали таквите индикатори за насока ќе пристигнат во Европа во портокалово издание. Засега, има индикатор за насока во средината со портокалово светло, и претпоставувам дека ќе остане така. Се надеваме дека Мини ќе реагира брзо и ќе ја исправи оваа непријатност, која веќе ја објавија многу американски медиуми.

 

Loading...