Ми ги отсече дланките, но се уште го сакам (видео)

Сподели со своите пријатели

Кениецот Стефен Нгила (34) на својата сопруга Жаклин Мвенде со мачета и ги отсекол рацете затоа што после седум години брак таа не успеала да затрудни.

Инцидентот се случил во нивниот дом во Масиј во округо Махакос. Стефен на својата жена и рекол дека тоа им е последен ден, пред да ја земе мачетата во раце.

Лекарите утврдиле дека Стефен всушност е причината што немаат деца, а не неговата сопруга. Лекарите им рекле дека неговиот проблем може да се реши со болнички третман, но тој не доаѓал на закажаните третмани.

Жаклим освен отсечените дланки се здобила и со шокантни повреди на главата.

Printsin: Youtube/Kenya CitizenTV

Стефен се одсели од нашата куќа пред три месеци. Меѓутоа, се врати во недела на 24 јули околу 20:30 часот. Кога ги отворив вратата ми рече дека ова ми е последен ден, а потоа започна да ме сече со мачета – рекла Жаклин.

Несреќната жена барала Стефен да оди доживотно во затвор поради суровоста и желбата да ја убие и покрај тоа што таа се уште го сака.

[wpdevart_like_box profile_id=”1414421878780055″ connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.