Место на кое водата и пркоси на гравитацијата (видео)

Сподели со своите пријатели

Водата како и секоја друга материја на нашата планета е под влијание на гравитацијата на Земјата, но сепак на некои места уште некои сили замешале прсти.

Хуверовата брана во Колоардо го условува струењето на воздухот кој кога ќе се обидете да ја истурите водата од шише тече кон небото пркосејќи и на гравитацијата.

[wpdevart_like_box profile_id=”1414421878780055″ connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”big” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.