Мерцедесот украсен со дијаманти и крзнени седишта е еден од најскапите во светот (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Мерцедес украсен со дијаманти е еден од најскапите автомобили во светот.

Овој автомобил наводно вреди повеќе од милион долари.

„Mercedes benz SL 600“ е украсен и со 300.000 Сваровск кристали.

Лицето кое може да си приушти вакво возило ќе ужива во необично блескав луксуз, а за целосен комфор ќе се погрижат и крзнени седишта.

Diamond-encrusted Mercedes is worth over $1 million

This Mercedes-Benz is covered in 300,000 Swarovski crystals 💎🚘

Публикувахте от In The Know Creative в Четвъртък, 7 юни 2018 г.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *