Медицинска сестра каква не сте виделе: Фрлила 200.000 € на операции и сака уште!

Сподели со своите пријатели

Австралиската медицинска сестра Тара Џејн Меконахи потрошила повеќе од 200.000 евра на пластични операции.

Loading...

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tara Jayne 🔒 (@tara_jayn3)

 

Таа се „прослави“ кога пред неколку години се појави во шоуто „Botched“, каде отиде кај познати пластични хирурзи за да ѝ ги зголемат градите.

 

 

Loading...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tara Jayne 🔒 (@tara_jayn3)

 

Тогаш била одбиена и советувана да се посвети на менталното, но и на физичкото здравје, но таа решила да го игнорира овој предлог и да продолжи со операциите.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tara Jayne 🔒 (@tara_jayn3)

 

Тара досега пет пати ги зголемила градите, шест пати го корегирала носот, а ботоксот и филерите, според нејзиното сопствено признание, „веќе не се ни бројат“.

Loading...

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tara Jayne 🔒 (@tara_jayn3)

 

На Инстаграм ја следат повеќе од 190 илјади луѓе.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tara Jayne 🔒 (@tara_jayn3)

Loading...

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tara Jayne 🔒 (@tara_jayn3)

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tara Jayne 🔒 (@tara_jayn3)

Loading...

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tara Jayne 🔒 (@tara_jayn3)

 

 

Loading...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tara Jayne 🔒 (@tara_jayn3)