Меди Спаркл и нејзиниот еротски танц на шипка (видео)

Сподели со своите пријатели

На натпреварот на светско ниво за најдобра танчерка на шипка за 2015, Австралијанката Меди Спарк пред публиката го покажа она што навистина плени, а тоа е еротското движење кога телото се врти околу една оска.

Loading...

За нејзиниот перформанс, таа беше наградена со второ место, пред Русинката Галина Мусина.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.