Мажот брутално сакаше да ја нападне, но дефинитивно не го очекуваше ова (видео)

Сподели со своите пријатели

Маж брутално нападна жена со метла, но она што можеби не го очекуваше дека таа ќе се брани. Со рацете и нозете правеше се што може да се одбрани од ударите на метлата, а во еден момент мажот доби и цигла во глава, па таа успеа да избега.

&nbsp

14289662_178653722559108_629805678_n by lolmids

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.