Мажите се согласуваат: Еве каква девојка НИКОГАШ не би изневериле

Сподели со своите пријатели

Повеќето жени сакаат да знаат што сакаат мажите.

Loading...

И што треба да поседува една жена.

Тоа зависи од повеќе фактори.

На пример, дали мажот бара девојка за авантура што поминува, жена за брак или само друштво за сабота навечер.

Поради тоа, со своите искрени одговори откриле кои се 10-те клучни квалитети што ги бара мажот и кои го привлекуваат кај жените.

 

 

Loading...

1. Самодоверба

Мажите сакаат жени кои зрачат со самодоверба, оние кои влегуваат исправено во соба и ги гледаат луѓето во очи. Привлечноста на таквите жени кои се сигурни во својот изглед и способности лежи во фактот дека е многу полесно да се справите со нив отколку со оние на кои им е потребна постојана потврда од другите. Убаво е да имате девојка која ќе се потпре на вас во одредени моменти, но со личност на која и е потребна постојана поддршка, животот може да биде малку непријатен.

2. Добра смисла за хумор

Никој не сака да биде со личност која е секогаш сериозна и има негативно расположение. Момците сакаат девојки кои знаат да се смеат на своите шеги, кои знаат самите да кажат нешто смешно и да уживаат. Никој не сака жена што мрчи и гледа само негативни работи во сè и не знае како да се опушти. Девојките со весел став кон животот се привлечни за мажите.

3. Добро негувани

Никој не негира дека изгледот не е важен, на крајот на краиштата, тоа е она што го привлекува мажот кај жената на самиот почеток. Мажите сакаат девојки кои се женски, а тоа може да има врска со фактот дека поради тоа се чувствуваат помажествено. Најмногу ги привлекува негувана жена со здраво тело, која се грижи за себе.

 

Loading...

 

4. Независност

Независноста е одлика што ги привлекува повеќето мажи, бидејќи тие сакаат жени кои имаат свој живот. Womanената чие однесување сугерира дека во иднина ќе се потпира исклучиво на својот маж не е премногу привлечна. Мажите сакаат внимание и грижа, но во исто време им треба сопствен простор.

5. Разбирање

Момците сакаат девојки кои ќе ги разберат, кои ќе ги прифатат такви какви што се и ќе бидат подготвени за мали прилагодувања. Покрај тоа, иако спротивностите честопати се привлекуваат, мажите сакаат жени кои ќе ги почитуваат нивните верувања и евентуално ги споделуваат нивните интереси.

6. Искреност и лојалност

Се подразбира дека мажите сакаат жени кои нема да ги лажат и кои ќе бидат верни. Тој мора да биде сигурен дека таа нема да флертува со неговите пријатели во минута кога ќе ја напушти собата. Лојалноста и сигурноста се клучните квалитети што мажите ги бараат.

 

Loading...

 

7. Зрелост и артикулација

Говорот на детето може да биде сладок во одреден момент, но повеќето мажи ќе бараат жени кои се зрели и знаат како да водат смислен разговор. Кој сака да биде со личност која зборува само за облека и шминка? Исто така, жените кои премногу пцујат не се премногу привлечни, особено мажите кои ја избегнуваат вулгарноста.

8. Релаксација

Мажите бараат девојки кои не се претенциозни, а најпосакувани се „девојките од соседството“. Девојка што може да ја одведат кај нејзините родители и со која може да се забавува насекаде, онаа со која може да се опушти и која не се плаши да и ја уништи шминката – таа е девојка со која може да заврши крајот на светот.

Loading...

 

 

9. Грижа и внимание

Маж дефинитивно сака жена да се грижи за него. Малите гестови како што се готвење за него, кошулата што ја испеглавте, брз бакнеж кога му е тешко, се во одлична цена. Мажите се чувствуваат добро кога знаат дека нивната девојка им обрнува внимание, забележува ситници и се грижи за нивните потреби. Но, во исто време, тие не толерираат да ги уценуваат со внимание и внимание.

Loading...

10. Поддршка

Мажите бараат жени кои ќе ги поддржуваат, особено кога се заинтересирани за долга врска. За маж кој се бори со својата кариера, поддршката од девојката е многу важна. Тој сака некој што ќе го слуша и нема да го исмејува или да го потценува, некој што ќе биде на негова страна, кој ќе му даде објективен совет и ќе направи да изгледа добро пред другите луѓе.

 


Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *