Мажите полудеа за операцијата на пенис од 130 евра

Сподели со своите пријатели

На Тајланд, земјата во која многумина се опседнати со избелување на темната кожа, се појави опција и за ласерско избелување на пенисот, а до овој момент направени се преку 10 третмани.

– Благодарние на социјалните мрежи оди брзо. Веќе сега мораме да подготвиме резервации нанапред. Користиме ист пигментационен ласер како и за останатите делови од кожата. Сета опремаима одобрение од тајландското Министерство за здравсто. Едноставно одговоривме на потребите на нашите клиенти. Многумина од нас бараа третмани за специфични зони, рекол шефот на маркетиног Попол Тансакул.

Верувале или не, постои Музеј на пениси (видео)

Loading...

Избелувањето на женските интимни делови започнало пред половина година, но побарувачката не била таква како кај мажите. Засега само 30 жени се одлучиле на ваков потфат.

– По постапката за избелување досега никој не се пожалил, а сите клиенти, како машките, така и женските се среќни, тврди Тансакул.

Еден третман за ласерско избелување на пенисот чини 3.990 бахти, односно околу 130 евра.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.