„Мажена сум, но спијам со други мажи – на мојот сопруг тоа не му пречи”

Сподели со своите пријатели

Рае Неметски, 22-годишна мајка, одлучила приказната за отворен брак да ја сподели на социјалните мрежи.

Loading...

Таа открила дека таа и нејзиниот сопруг се среќни во брак, но и покрај љубовта и среќата таа спие со други мажи – и тоа воопшто не му пречело на нејзиниот сопруг. Таа вели дека сето тоа навистина било негова идеја. Една година ја убедувал да најде повеќе сексуални партнери, и иако на почетокот самата помисла дека сето тоа е непријатно, но сепак се согласика да ги задоволи неговите фантазии. ”

“Се обидов затоа што знаев дека тоа ќе го направи среќен, и ако тој е среќен – јас сум. Ги избирам мажите што спијам со нив и не ги сметам за афера затоа што имам негова дозвола. Тој не спие со други жени “. Реј вели дека другите луѓе не влијаат на нивната врска и дека нејзиниот сопруг е сепак најдобриот сексуален партнер што го имала.

„Мојот сопруг не ги знае овие мажи, најчесто ги наоѓам на Тиндер“, вели оваа млада мајка, додавајќи дека речиси целото семејство знае за нивниот отворен брак и никој не ги осудува.

Многу следбеници ја осудиле во коментарите, па Рај го затвори својот профил на Тикток – иако имаше 57.000 следбеници, пренесува The Sun.