Маж бакна полицаец во уста во знак на отпор при апсење (видео)

Сподели со своите пријатели

Маж познат по перзимето Хуанг нелегално продавал храна на улица, кога се појавила полицијата по дојава во намера да го приведе.

Полицаецот и уличниот продавач се расправале, а Хуанг одлучил да го бакне полицаецот во уста. Неговиот потег го налутил полицискиот службеник и неговите колеги кои започнале да го тепаат.

Луѓето кои биле на страната на Хуанг во обид да го одбранат на полицијата фрлале столчиња и садови. Сепак, Хуанг на крајот бил совладан и приведен.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.