Мартинијан со нова интересна преработка (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Кумановецот Мартинијан Кириловски направи уште една нова преработка, овој пат за песната „Од љубави јаче“.

Loading...

За преработката,  Мартинијан работеша заедно со Иле Спасев, Филип Антевски, Филип Стојковски и Емил Пачковски.

Оргиналната верзија на песната ја пее Недељко Бајиќ Баја, а како звучи со гласот на Мартинијан, слушнете во продолжение.

 


Leave a Reply