Мартинијан Кириловски со нов спот за песната „Ледени загрљај“ (видео)

Сподели со своите пријатели

Новиот видео спот на Мартинијан Кириловски од Куманово е веќе во етерот за песната „Ледени загрљај“ со која нашиот најуспешен кумановец ќе се пробива на балканската музичка сцена.

Музиката е на Григор Копров, текстот на Огнен Неделковски, а во аранжман на Владимир Дојчиновски. За видео продукцијата пак задолжен беше Дарко Јаковиќ.

Уживајте.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.