Мартија влезе во финалето на „Пинкови ѕвездички“ (видео)

Сподели со своите пријатели

Мартија Станојковиќ од Куманово повторно блесна на сцената на шоутно „Пинкови ѕвездички“ и со гласовите од публиката се пласираше во финалето, заедно со Антониа и Елена кои исто така се од Македонија.

Мартија настапи со песната „Најгора“, а нејзиниот квалитетен настап ја однесе директно во финале. Им посакуваме среќа, па во финалето ќе гласаме сите за неа.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.