Мартија уште еднаш докажа дека треба да победи (видео)

Сподели со своите пријатели

Феноменалната Мартија Станојковиќ ја отпеа Џелем Џелем и несвесно извлече од жирито дека сите ја сметаат за неофицијален победник.

Никој во жирито не штедеше на пофалните зборови по нејзиниот настап, што е и логично со оглед на квалитеот и талентот кој оваа млада кумановка го поседува во себе.

Послушајте ја нејзината најнова изведба и уживајте.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.