Мартија оди понатаму во финалето од „Пинкови ѕвездички“ (видео)

Сподели со своите пријатели

Со песната „Don’t be so shy“ Мартија Станојковиќ од Куманово настапи последна во вчерашната епизода од „Пинкови ѕвездички“ и со тоа си обезбеди пласман во понатамошниот дел од финалето на оваа шоу.

Како и секогаш нејзините вокални способности, но и односот на сцената дадоа голем допринос за позитивните коментарии кои доаѓаа од жирито.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.