Мало девојче ги затекна родителите како се караат, па им одржа лекција (видео)

Сподели со своите пријатели

Неодоливото девојче и нејзините мудри зборови ги погледнаа веќе милиони луѓе ширум светот во видеото на кое малечкото девојче ги моли нејзините родители да останат пријатели.

Loading...

Таткото на социјалните мрежи го сподели оваа видео во кое малечкото девојче држи триминутна лекција на родителите, а посебно на својата мајка, а сето тоа го имаат видено над 6 милиони луѓ.

Откако, ги затекнала родителите како се препираат, Тијана ја повикала мајка и во домот и седејќи на скалите, објаснила дека мора да биде во добри односи со своите поранешни мажи.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.