Малиот Алек од Куманово е Мистер топ модел (фото)

Сподели со своите пријатели

Во Чешка од 21 до 25 Април се одржа меѓународниот избор Mis Mister and top model interbriliant 2016, а Македонија оваа година зема учество за првпат.

 

Loading...

8-640x853

 

На овој избор во силна конкуренција на деца од Чешка, Русија, Украина, Бугарија, Белорусија, кои покрај за убавина се натпреваруваа и со својот талент, 9 годишниот кумановец Алек Роберт го доби првото место за Топ Модел, доби диплома за талент како и посебна специјална диплома од чешката комора на модата.

 

5-640x426

 

Му честитаме на преслаткиот Алек и му посакуваме и понатаму многу први места.

2-640x355


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.