Мали знаци: Препознајте маж кој знае да задоволува

Сподели со своите пријатели

Сите знаеме колку е тешко да се најде маж кој знае да задоволи жена.

Loading...

Сепак, постојат некои мали знаци кои можат да ви помогнат да изберете, велат експертите. За почеток, мажот мора да биде џентлмен и тој е препознатлив по сè – од држење врата до грижливо однесување во секоја прилика. Жените сакаат таква личност во кревет затоа што повеќе ќе мислат на нив отколку на себе.

 

 

Исто така, добар човек знае како да ги допре, не само сексуално, туку и во секојдневните активности. Ако тој ја држи раката на својот партнер на почетокот на врската, тоа е одличен знак. И на крај, кога ќе го видите како се обидува да создаде атмосфера и ве заведува секогаш кога ќе ве посака во кревет – врзете му лисици!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *