Мал геније: Има 19 месеци и знае да прочита 200 зборови (видео)

Сподели со своите пријатели

На социјалните мрежи се појави видео од мало, слатко момче кое успеа да прочита зборови напишани на картици, а како што пишува во прилог на видеото и може да брои до 50.

Loading...

Сето ова можеби немаше да биде чудно ако малиот геније немаше само 19 месеци.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.