Максим Димитриевски со изненадување за дамите во Домот за стари лица „Зафир Сајто”

Сподели со своите пријатели

Во чест на 8-ми Март, Денот на жената денеска Претседателот на ЗНАМ, Градоначалник на Општина Куманово и кандидат за Претседател на Македонија Максим Димитриевски и Претседателката на Советот на Општина Куманово Ивана Ѓорѓиевска го посетија Домот за стари лица “Зафир Сајто”- Куманово и на почитуваните припаднички на понежниот пол кои престојуваат во домот, на нивните негователки и персонал им подарија свежи рози, изразувајќи должна почит кон нив.

Loading...

Димитриевски претходно во Општината ги изненади со подарок за 8 Март и сите раководителки жени во Општина Куманово и во неговиот кабинет, потенцирајќи дека жените се столб на семејството и нивното место е на позиции каде што се носат одлуките.

ПРОЧИТАЈТЕ И:  Димитриевски: Граѓаните да излезат и да стават крај на сето ова што се случува 30 години од едни исти луѓе, на ист начин

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

 

Loading...