Максим Димитриевски победува двојно, во населбата каде што живее Оливер Спасовски СДСМ губи!

Сподели со своите пријатели

Огромен број на граѓани, синоќа дадоа голема поддршка на независниот кандидат за градоначалник Максим Димитриевски и на советничката листа на оваа иницијатива при отворањето на штаб во населбата Перо Чичо на граѓанската иницијатива „За Наше Куманово“.

Loading...

 

 

Граѓаните ја испратија пораката кого ќе поддржат на претстојните локални избори. Во населбата каде што живее министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и главниот стратег на кандидатот за градоначалник од редовите на СДСМ ГУБИ!

 

 

Loading...

На 17октомври Максим Димитриевски победува двојно, затоа што граѓаните сакаат концепт за развој на општината, а не внатрепартиски пресметки.

Интегрално соопштение