14.08.2019 01:51

Македонија и САД ќе потпишат Меморандум за разбирање во областа на одбранбената соработка

Facebook Twitter Google+

Владата на Република Северна Македонија ја разгледа и  усвои  информацијата за потребата од потпишување на „Меморандумот за разбирање во областа на одбранбената соработка помеѓу Министерството за одбрана на Република Северна Македонија и Соединетите Американски Држави’’.

За таа цел како што информираат од прес службата на Владата, се овластува заменичката на Претседателот на Владата и министерка за одбрана на Република Северна Македонија, Радмила Шекеринска  Јанковска во име на Владата да го потпише Меморандумот.

loading...

© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments