МАЈКА СТАВИЛА ВЕШТИЧКИ НОКТИ НА БЕБЕ: Луѓето на мрежите полудеа, споделувајќи ја нејзината слика како ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ!

Сподели со своите пријатели

Мајката на социјалните мрежи објави фотографија од бебето со долги, вештачки нокти и загрижи многумина.

Loading...

Родителите веднаш ја изразија својата загриженост кога видоа колку нокти има бебето, следувале „лавина“ од негативни коментари за неодговорната мајка.

 

 

Wtf? from r/trashy

 

Ноктите што мајката ги ставила на бебето се скоро долги колку нејзините прсти, а луѓето не престануваат да коментираат како детето може сериозно да се повреди.

„Се плашам дека ова бебе ќе си го ископа сопственото око“, „Не, едноставно не“, „Дали оваа жена некогаш се грижела за децата?

Loading...

Сепак, имало и такви кои ја бранеа мајката и истакнаа дека таа најверојатно се шегувала.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *