Мајчинска одбрана од напад на новородените не пребира големина и раса (видео)

Сподели со своите пријатели

Интересно видео се најде на каналот Јутјуб во кое сосема обична прошетка на куче прерасна во тепачка кога породена мачка скокна во одбрана на мачињата, и тоа храбро и одлучно како што одвнатре диктира мајчинскиот инстинкт.

Loading...

Целата бркотница започнува кога кучето ќе налета на малецко маче, не насетувајќи напад и одбрана од неговата мајка.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.