Маглата откажа дел од летовите на „Александар Велики“

Сподели со своите пријатели

Утринските летови од Белград и од Истанбул до Скопје се откажани на скопскиот аеродром „Александар Велики“, додека летот за Цирих е одложен.

Откажани се исто така и полетувањата за Белград и Истанбул, а преостанатите слетувања и полетувања засега ќе се одвиваат според утврдениот ред на летање.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.