Мачорот кој во себе „крие човек“ (фото)

Сподели со своите пријатели

Кога Сара Нозаки и Грант Ослон од Њујорк го посвоиле мачорот Вилбур не очекувале дека во него всушност на некој начин се „крие човек“

Loading...

Овој мачор изненадува со тоа што седи во необична положба за својот вид, односно многу слично на човекот.

Грант чекорел по улиците на Њујорк и наишол на постер со слика од Вилбур да на кој пишувало „дали оваа мачка припаѓа некому?“

wilbour

Олсон ја повикал личноста која ги залепила постерите и се понудил да ја вдоми мачката, доколку не се појави вистинскиот сопственик. Два дена подоцна, Вилбур бил во неговата куќа, а набргу се изненадиле од начинот на кој овој мачор седи.

Неговото тело е предолго или нозете му се прекратки, па мора да седи во некои чудни пози – вели Олсон.

wilbour-3

wilbour-2

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.