МАЧОРОТ БИЛ НЕВЕРЕН: Потрошила илјадници фунти за судење

Сподели со своите пријатели

Британска психотерапевтка и сопственичка на црно-бела мачка склона кон скитање околу Ози, сакала да знае каде ја поминува нејзиниот неверен мачор го минува слободно време и зошто оди секој пат дома сит и со свиленкаста коса.

Таа на мачката и закачиња уред за следење и открила каде скита нејзиното милениче.

Loading...

Се испоставило дека Ози не брка женки, ниту се борел со мачки, туку посетувал колега сликар, каде лежел на свое место и јадел од чинијата.

Во осум наврати, сопственичката на Ози го фатила кај соседот.

Уметникот тврдел дека мачката не правила ништо лошо и дека се грижи и се грижел за неа како да е негова, но тоа не гило доволно за психотерапевтот и таа одлучила да го тужи соседот.

Правната битка траела неколку години, а обете страни потрошиле повеќе од 20 000 фунти.

Сликарката конечно се согласи да ја намали дружењето со мачката и спорот заврши.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *