Луј Витон пинг понг сет, затоа што само тоа му недостасуваше на светот (ФОТО)

Сподели со своите пријатели

За сите кои се „облечени во 10.000 евра“ има уште нешто интересно. Компанијата Луј Витон го претстави својот пинг понг сет.

Loading...

Чини „само“ 2.210 долари и ќе добиете кожна футрола за два рекети, а има место и за четири топчиња.

Со купување на овој пинг понг сет убаво можете да се покажете и себе и својот имиџ, затоа што тоа е единствениот логичен начин за неговото постоење.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *