Луѓето откриваат во какви глупости верувале во врска со се*сот кога биле мали

Сподели со своите пријатели

Децата имаат тенденција да веруваат во сите видови тврдења.

Loading...

Така верувавме во разни митови за сексот и создававме идеи во нашите глави за тоа како, зошто и кога возрасните го прават тоа.

BuzzFeed објави некои митови кои луѓето ги споделуваа на Reddit, а во кои тие наводно верувале во нив како деца.

„Секс е кога луѓето се соблекуваат голи и се тркалаат на креветот“.

„Пенисите се надувуваат како балони“.

„Ако имате еден брат или сестра, вашите родители имале секс само двапати“.

„Мислев дека бебињата доаѓаат по бакнежот во устата“.

 

Loading...

via GIPHY

 

„Родителот кој вложува повеќе напори за време на сексот го одредува полот на детето“.

„Сексот трае цела ноќ. Легнувате и тогаш работите се случуваат до зори”.

„Геј мажите имаат секс со допирање на задникот“.

„Ќе ослепите од мастурбирање“.

„Губење на невиноста значи дека пенисот ќе падне од вашето тело“.

Loading...

„Вагинално значи дека бебето ќе биде девојче, анален секс значи дека ќе биде момче“.

 

via GIPHY

 

„Близнаците се резултат на секс со бремена жена“.

„Орален секс е кога имате секс во нечие уво“.

„Секс е кога момче ќе стави пенис во девојче, а потоа ќе заспие така“.

Loading...

„Срамната коса функционира како чичак – лента”.

 

via GIPHY