22.02.2017 08:02

Локалитетот Гарнизон денес без електрична енергија


Во периодо од 08:30 до 15:00ч без електрична енергија ке биде Локалитет Гарнизон во центарот на Куманово, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи.

Станува забор за најавени прекини од страна на ЕВМ Македонија поради интервенција во електро дистрибутивната мрежа и подобрување на услугата кон корисниците.

Во останатиот дел од градот снабдувањето со електрична енергија се одвива непречено.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments