ЛОЈАЛНИ И ИСКРЕНИ: Хоркопски знаци на кои можете да им го доверите и животот

Сподели со своите пријатели

Лојалност, доверба, искреност – трите основни квалитети на силното пријателство.

Loading...

Дали некогаш сте се запрашале дали е можно да се заклучи врз основа на хороскопски знак дали треба да му се доверите на некоја личност или не?

Ако е така, ние ви откриваме на кои знаци од астролошка гледна точка можете да му го доверите вашиот живот ако имате потреба, без стравување дека тие можат да ве изневерат.

 

 

Лав

Лавовите се еден од најверните знаци во Зодијакот. Тие се сигурни и нивните искрени пријатели секогаш можат да сметаат на нивната дискреција.

Loading...

Лавовите се нешто погрешно етикетирани како опседнати со себеси, кога всушност тие се свесни за себе и за своите квалитети и соодветно ги бараат и ценат своите пријатели.

Ако сте нивен пријател, тоа значи дека сте ценети и бидете сигурни дека вашите тајни ќе останат безбедни, какви и да се.

 

 

Скорпија

Скорпиите гледаат на сè во црно-бело и затоа ако им кажете нешто во доверба, можете да бидете 100% сигурни дека тие ќе ја чуваат тајната подобро од вас самите.

Интроспективната, тивка и мистериозна Скорпија никогаш нема случајно да ја каже вашата тајна пред другите. Овој воден знак ќе фрли трње и камења пред сите други за да ја заштити вашата тајна.

Loading...

Ако треба некому да му ги доверите вашите најинтимни работи, тогаш тоа дефинитивно е Скорпија.

 

 

Риби

Не се вели залудно – молчи како риба. Бидејќи тие се такви, тивки, повлечени и способни да чуваат тајни.

Тие се чувствителни и ова ги тера да ја третираат вашата тајна внимателно како големо богатство.

Ќе градат околу него голем ѕид ако им треба и истрајуваат со години вешто да го чуваат она што им е доверено.

Loading...

Тие се добри слушатели и советници, па можете да им ги доверите вашите најинтимни тајни и во тој поглед.