Љубов на руски начин… (видео)

Сподели со своите пријатели

За да бидете сигурни дека поранешната девојка ќе ви опрости и дека ќе ви се врати морате да направите нешто навистина оргинално, како што и оваа момче од Русија одлучило да и приреди изненадување на својата девојка по кое не можела да каже „њет“.

Иако времето било врнежливо тој сепак изнајмил кран кој еговиот камион го подигнал до нивото на прозорецот на неговата сакана.

Не поминало многу и таа секако излегла на прозорецот со насмевка која не остава дилема дека е воодушевена и дека љубов и натаму има. Додека сето тоа се случувало, под нив имало саксофонист кој ја свирел нивната омилена песна.

Камионот бил украсен со балони во форма на срце и лебди во воздухот, а таа на крајот доби и цвеќе. Како оваа лудачки романтична сцена изгледа мора да погледнете самите.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.