ЉУБОВ ИЛИ КАРИЕРА: Еве што избраа кумановци!

Сподели со своите пријатели

На нашиот Инстаграм профил ги прашавме оние кои не следат да ни дадат одговор на прашањето „Што би избрале доколку мора да бираат помеѓу љубовта и кариерата“.

Loading...

Изненадувачки или не, кумановци се големи љубовџии. Попрвин би ја избрале љубовта, а на тоа укажува фактот дека за овој одговор се одлучиле 62 отсто од 319 лица кои одлучиле да учествуваат во анкетата.

Останатите 38 отсто попрвин би ја бркале кариерата.

Нашата следна анкета е поврзана со иселувањето, па посетете го нашиот Инстаграм профил и оставете го вашето мислење.

фото: пиксабеј


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *