Листа од најсексапилните народи во светот (видео)

Сподели со своите пријатели

Неодамна е објавена листа на која се наоѓаат 10 најсексапилните народи во светот, на која секако ја нема Македонија.

Швеѓаните со својата љубезност, самоувереност и убавина го заземаат почесното прво место. На списокот се наоѓаат и Индијците како и народ кој плени со убавина.

Британците се веднаш зад нив благодарениет на својата самоувереност.

Последното место на листата припаѓа на САД и тоа поради нивните актерки и манекенки кои го обиколуваат светот, во спротивно веројатно и не би биле на листата.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.