Летењето на Англичанец со Германци и не е баш добра идеја (видео)

Сподели со своите пријатели

Кога сте Англичанец и имате поразличен акцент од Американците на кои повеќето луѓе во светот се навикнати е тешко да се разберете со останатите, а посебно кога ќе се најдете во авион со група Германци.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.