Летајте до стратосферата за 18 илјади долари – изнајмете руски воен авион (видео)

Сподели со своите пријатели

Ретко кој може да остане рамнодушен на некој аеро-митинг додека ги гледа акробациите на борбените авиони во светот, а ние во Македонија обично се восхитуваме од пред нашите телевизори кога некој ќе ни емитува таква програма.

Loading...

Но, како и да е, и покрај тоа што „миговите“ се борбени машини, компанијата „ MiGFlug“ ги изнајмуува на еден час. За тоа време можете да ги пробате фантастичните брзини и лет во стратосферата кој трае околу 50 минути.

За тоа време, патникот ќе лета со суперсонична брзина, а ќе претрпува и оптеретувања кои за пилотите се вообичаени.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.