12.08.2019 16:10

ЛЕСС и „Рахмети“ поделија свежо месо на социјално загрозени семејствa од Куманово

Facebook Twitter Google+

По повод празникот „Курбан Бајрам” денеска членовите на Локален-економски социјален совет (ЛЕСС) од Куманово во соработка со Хуманитарна организација „Рахмети” поделија пакети со свежо говедско месо на социјално загрозени семејства од сите етнички заедници во Куманово.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments