Лекарот сакал да и го исече прстот, златарот заглавениот прстен, на крајот вака го извадиле (видео)

Сподели со своите пријатели

Страничката на Фејсбук, „Impressive World“ има објавено навистина импресивно видео. Се работи за толку едноставен трик, но на човекот н би му текнало во тој момент ако претходно не го видел.

Како се гледа на видеото, на жената и е заглавен прстен на раката. Можно е да се работи за прстен кој и прераснал, а можеби едноставно и ставиле премал прстен за потреби на демонстрација на трикот.

Иако се сомневаме дека се работи за вистински совети, во видеото велат дека лекарот препорачува сечење на прстот, а златарот на прстенот. А, тогаш доаѓа и инжинерот и за минут го решава проблемот.

Погледнете како да го извадите скапоцениот прстен, кога не сака да се симне со ниту едно друо средство.

https://youtu.be/JSa_3cMKak4

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.