Кумановските пожарникари учестуваа во гаснење пожар од опожарено возило

Сподели со своите пријатели

Како што информира Територијалната противпожарна екипа на  Куманово, во текот на вчерашниот ден, по добиен повик, екипата интервенирала на запалено ПМВ на ул. Љубиша Мијалков.

Loading...

При гаснење на опожареното возило учествувале тројца пожарникари со едно ПП возило, во интервенција која траела нешто помалку од еден час.

Причините за пожарот не се наведени.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.