Кумановските „гладијатори“ се подготвуваат да ја освојат и Хрватска (видео)

Сподели со своите пријатели

Откако пред месец дена членовите на Street workout групата „Бар Гладијаторс“ од Србија се вратија со нови медали и постигнати успеси, тие не заминаа на одмор.

Напорно тренираат овој период и се подготвуваат за натпреварот кој ќе претстои во Пула, Хрватска кој ќе се одржи на 3 септември. Во меѓувреме на интернет се појави и петминутна видео компилација од последниот натпревар од Ваљево на кој тие зедоа учество, а во Куманово донесоа голем број медали.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.