Куманово блесна во пролетно руво (ГАЛЕРИЈА)

Сподели со своите пријатели

Екипите на Јавното претпријатие „Чистота и зеленило“ изминатите денови активно работеа на хортикултурното уредување на Куманово.

Засадени се повеќе цвеќиња на различни локации во градот, уредени се тревниците, а градскиот плоштад и кеј веќе се светнати во пролетно руво.

Loading...

Во продолжение галерија од централното градско подрачје во кое може да се почуствува магијата на пролетта.

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

Loading...

 

 

 

Loading...

 

 

Loading...

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *