Кумановецот Дарко Петковски влезе во куќата на „Големиот брат“

Сподели со своите пријатели

Во тек е влегувањето на станарите во куќата на „Големиот брат“. Меѓу првите кои влегоа се наоѓа и Дарко петковски, спортист, кошаркар и атлетичар од н. Карпош, Куманово.

Loading...

Беше најавено дека во куќата ќе влезе и Карло Бос, но засега таа информација не е сигурна.

Меѓу нив има уште еден Македонец, а тоа е Стојан Јакимовски, трансексуалец под името Андреа Јакимовска, од Тетово.

Screen-Shot-2015-09-04-at-10.22.36-PM-e1441399291485


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.