Кумановец со песна ги забавува соседите во полицискиот час (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Кумановец со песна им ги разубавува часовите кои своите сограѓани минати во полицискиот час кој траеше цел викенд, а од понеделник почнува во 16:00 часот.

Како што тврди лицето кое ова видео го испрати до нашата редакција, овој „мини концерт“ се одржува секоја вечер во 19:00 часот на улицата „Власто Радоњанин“, каде овој кумановец пее од својот балкон.

Loading...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *