Кумановци: Решете го проблемот со вода, па подоцна преименувајте го плоштадот (фото)

Сподели со своите пријатели

На двете публикации од наша страна во врска со одлуката на советничката група на ВМРО-ДПМНЕ од Куманово да започне иницијатива за преименување на плоштадот од „Нова Југославија“ во „Плоштад Македонија“, граѓаните на Куманово со лавина негативни коментари за одлуката.

Loading...

Тие велат првин да се решат основните проблеми, па подоцна да се мисли на вакви банални идеи. Предлагаат првин да се најде договор за водоснабдувањето во градот, да се пушти уличното осветлување насекаде низ градот, а имаше и такви кои им порачаа дека не треба да чепкаат таму, каде што нивната партија која раководи со државата не направила ништо.

Во продолжение прочитајте ги и коментарите на граѓаните за ваквата одлука на советничката група н ВМРО-ДПМНЕ.

1

2

3

4


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.