19.06.2019 09:04

Кумановци и вчера пријавувале штети од невремето

Facebook Twitter Google+

Дополнителни триесетина јавувања од граѓани на Куманово имало во текот на вчерашниот ден до Регионалниот центар за управување со кризи, кои пријавиле дека неремето им ги поплавило домовите, гаражите или дворовите.

Општина Куманово ги повика сите грашани кои имаат претрпена штета од обилниот дожд во понеделник, тоа да го пријават на бројот 195, а во продолжение дел од она што било пријавено вчера:

Loading...

-ул.Бранко Радичевиќ ,поплавено дворно место

-Населба Бабин дол, поплавен семејна куќа

-ул. Страшко Симонов, поплавен дел на зграда под приземје со покуќнина

-ул. Народна Револуција, поплавен подрумски дел, приземје и гаража.

-Биљановски пат, поплавена гаража

-ул. Ангел Буцо, поплавен приземен дел со покуќнина

-ул. Стојан Ангеловски, поплавен подрумски дел

-ул. 3- МУБ кај ресторан Рим- Париз, поплавен подрумски дел – магацин на продавница

Loading...

-ул. 4 населба Карпош, поплавен подрумски дел и гаража

 -ул. Белановска, поплавен подрумски дел

-ул. Лесковачка, поплавено приземје

-Ул Михајло Пупин, поплавен подрумски дел со покуќнина

-3та МУБ, поплавен дуќан

-ул. 30-ти јули, поплавено приземје

-Ул .312 населба Ајдучка Чешма, патнички автомобил марка ROVER

-ул. АСНОМ, поплавени два ката на семејна куќа.

-Ул Б.Б. Гуцман,поплавен подрумски дел и приземје со покуќнина

-ул.6 населба Бабин Дол, поплавени седум семејни куќи

Loading...

-ул. Стојан Арсов, поплавено приземје

-ул. Народна Револуција, поплавен подрумски дел – магацин

-ул. Никола Михајловски- Брада, Деловен подрумски дел

-ул. Народна Револуција, поплавено приземје

– АВНОЈ, полни шахти и двор со нанос

Loading...

-ул. Перо Шварц, поплавен подрумски дел

-ул. Ѓорче Петров – Гладно Поље, поплавено приземје

-ул. Драган Стопаревиќ, поплавени две канцеларии

-ул. Михајло Пупин,поплавен подрумски дел и купатило

– Населба Бабин Дол, поплавен подрумски дел и гаража

Loading...

-Ул Октонвриска Револуција, поплавен подрум на станбена зграда

-ул. Биљановска, поплавен подрумски дел

-ул. АВНОЈ, поплавена гаража

– ул. Драган Стопаревиќ, прегорени три ТВ приемници, еден компјутер и еден рутер

Граѓаните и натаму можат да ги пријавуваат штетите, а и денеска тимови на сите служби ќе бидат подготвени во случај на нови обилни врнежи.

Loading...

© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments