Кумановац у Белград е хит на социјални мреже (фото)

Сподели со своите пријатели

На фејсбук страницу „Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva“ се наваѓа слика од нашега кумановца, на коју како што коментирав много људи има дирљив призор на татка и сина, док и двоицата спиев.

Слика е од градски превоз у Белград, а по број на лајкови може да се каже дека е стварно голем хит.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.